Tonights Look 15.03.13I kveld har jeg koset meg med et lite spa hjemme. Selvbruning, farging av øyenbryna, aniktsmaske og en god dusj!
Resten av kvelden skal jeg kose meg med gutten min og være litt sjåfør for noen små fylliker!

 

Q: Hva synes du?


4 kommentarer

Beate

17.03.2013 kl.21:50

God dag! Vi holder på med en menings måling om hva blogggere tenker om rosablogging. Alle som hjelper oss vil få en kompensasjon; nemlig en gratis kinobillett! Delta nå!

Berit

18.03.2013 kl.09:21

Så skikkelig flott blogg du har da! Jeg blir nesten helt misunnelig her, asså. Leser ikke denne fast, men kanskje jeg skal begynne med det?! Hadde blogg før, men fikk så mye stygge kommentarer jeg ikke ville blogge mer på grunn av det. Men jeg har en bra link du må se på som jeg fant. Det er en konk du kan vinne 2 000 kroner gave kort i. Anbefales veldig! Bli med du og da!!!

Life of Charlotte

19.03.2013 kl.12:58

Berit: Tusen takk! Ja, vet hvordan det er. Får en del slengt i trynet på denne her også, men det er bare å knipe igjen øya og ikke bry seg ;) Er dem som klager det er synd på som ikke har bedre å gjre :)

Hvor er linken da?

Beate

21.03.2013 kl.15:06

Veldig koselig blogg! Har du lyst å være med i en konk? Premien er en ferie for 2 til Amsterdam!  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits