Jeg er stolt av meg selv!


Sånn går det når jeg blir så lykkelig. Glemmer helt at jeg har en blogg! Jeg beklager virkelig, har glemt den helt vekk..! Livet er så herlig for tiden at jeg ikke tenker lengre enn nesetippen min!
Livet med kjæresten er helt fantastisk, vennene mine er superherlige, dagene er fylt med sol og kjærlighet. Sommeren er like rundt hjørnet, og jeg kjenner gleden kribler i blodet!
Noen tunge dager er det selvfølgelig innimellom, og noen dager fremover blir  noe vonde (kan fortelle om dette i morgen), men heldigvis har jeg venner som støtter og stiller opp når som helst. Dere er så herlige!

Mars er snart forbi, snart har jeg fullført mitt første år på videregående etter tre tapre forsøk. Jeg er så stolt av meg selv. Kanskje egoistisk å si, men jeg føler at eg har fortjent å komme så langt som jeg har kommet.Ser dere fortsatt titter innom på bloggen enda jeg ikke har blogget, og det må jeg si hjertelig takk for! Kan ikke tro at så mange fortsatt sniker innom :-)

 


6 kommentarer

nnugg

24.03.2013 kl.21:10

Håper lykken varer for deg! ^^

Life of Charlotte

24.03.2013 kl.21:13

nnugg: det håper jeg også...!

Linda Fremstad Venthe

24.03.2013 kl.23:09

Stå på videre og lykke til med resten av virderegående :)

Life of Charlotte

25.03.2013 kl.10:17

Linda Fremstad Vent: Hjertelig takk <3

02.04.2013 kl.10:11

Hva gjorde dagene tunge? Så at du skrev noe på fb en tid tilbake, som virket trist....

Life of Charlotte

03.04.2013 kl.22:09

Anonym: glemte helt å blogge, men da var det et år siden terminen til barnet jeg en gang bar med xen min.  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits