En sinnsyk ''natt til første mai'' feiring!

Alle bildene tilhører Alex K.

Hadde egentlig ikke forventa en så bra dag, kveld eller natt eller hva jeg skal kalle dette! Var heime til min egen seng ved halv seks tiden på morgnen. Hadde det så fantastisk gøy, med så mange herlige mennesker! Ikke noe drama, ikke noe bråk for først gang på lenge, og det var så heeeerlig! Slike kvelder, er de jeg elsker! SLIKE KVELDER gjør livet SÅ mye enklere å leve :-)

Tusen takk til alle de søte menneskene for en super kveld! Spesiell takk til Alex som var sjåfør for en haug med bråkete jenter! :-)

 

Q: Hva gjorde du natt til første? :)


3 kommentarer

Alex Kaasa

02.05.2013 kl.01:54

Søt du da :D Kosa meg egentlig veldig jeg :) bare si ifra vis du trenger sjåfør fleire ganger :D

Dritlol

02.05.2013 kl.15:14

SJUKASTE BIKKJA! hahhaha like stor som en bjørn. What tha...

Hva heter monsteret?

Life of Charlotte

02.05.2013 kl.16:03

Dritlol: IKKE RART JEG BLE REDD VEL!?
Beethoven.............  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits