Angsten har sluppet tak, men depresjonen sitter fortsatt


Jeg vet det blir lite blogging, og altfor sjeldent.
Sannheten er at jeg er i så dårlig form at det går virkelig ikke an for meg å passe på bloggen i tillegg til å holde meg selv i live.
For noen uker siden presterte jeg å glemme en dose med mine anti-depressiva. Jeg har blitt advart flere ganger om at jeg ikke må finne på å glemme disse, og har vært flink de siste årene, men akkurat den dagen sov jeg hele døgnet rundt. Skjønte det ikke før dagen etter dette igjen at jeg hadde glemt dem, og eneste grunnen til at jeg merket det var fordi jeg begynte å bli paranoid.
Jeg tok ansvaret og ringte rett ut til legen på psykiatrisk for å få svar på hva jeg skulle gjøre. Desverre var han ikke tilgjengelig, og det var ikke mine psykologer heller. To dager senere ble jeg ringt opp igjen... På disse to dagene hadde jeg allerede mistet lysten på livet og slet med å klare meg alene.
Den ene kvelden tilbragte jeg faktisk under senga på gjesterommet fordi jeg hadde hørt en lyd.

Jeg fikk beskjed av psykologen at nå kan jeg velge selv om jeg vil begynne på igjen på en lav dose og jobbe meg opp igjen med bivirkningene, eller jeg kan slutte på de og leve med bivirningene som er nå rundt en ukes tid til - og håpe på at jeg kanskje klarer meg uten.
Våren er min beste årstid. Jeg har det aldri bedre enn på denne tiden, så vi ble enige om å avslutte for å se hvordan det gikk videre.
Angsten har sluppet mer av taket, men depresjonen sitter fortsatt like godt.
Jeg tar en dag av gangen. Sliter meg ikke mer ut enn jeg må, og gjør heller ting som får meg til å smile enn å bruke tid på ting som vil få meg til å føle meg verre.
Det er under en måned igjen av skolen, og den måneden skal jeg fullføre. Tenk, at jeg snart har fullført mitt første år på videregående skole etter tre forsøk?
Jeg er veldig fornøyd med meg selv, selvom skoleåret har vært tungt. Fravær har det blitt, utvisninger har det blitt, noen egne ''ferier'' har det blitt... men jeg er her, og jeg består hvert fag.
En dag av gangen, et smil i ny og ned. Livet er bedre enn det var. Bare dèt er noe å feire!

 

 

Q: Det er så lenge siden jeg var innom! Hvordan går det med dere lesere? :)


4 kommentarer

Lenene

15.05.2013 kl.02:34

Lykke til! :)

nnugg

15.05.2013 kl.15:00

Du har vært flink som har holdt ut skolen. Lykke til med den siste måneden!

Tror ikke jeg stryker i noen fag i år jeg heller. :)

Life of Charlotte

15.05.2013 kl.15:09

Lenene: Tusen takk! :)

Life of Charlotte

15.05.2013 kl.15:09

nnugg: Tusen takk :-)

Så flott!  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits