Formen er bedre enn igår kveld, men verre enn morgnen før


Første dagen etter ulykken jeg våkner og vet at jeg ikke må på flere undersøkelser eller flere turer på legevakta - og bare kan nyte senga mi.
Problemet er at senga virker ikke så behagelig som den alltid har vært.. :/ Sykemeldt i en lengre periode, men har heldigvis fått oppgaver fra skolen slik at jeg kan få fulgt med på undervisningstemaer og bestå året selv om jeg er vekk. I tillegg får jeg også mulighet til å ta prøvene når jeg er tilbake. Det er jeg veldig glad for!

Formen er bedre enn i går kveld, men allikevel verre enn forrige morgen. Tar tid før de smertestillende jeg fikk av legen fungerer skikkelig på kroppen. Noen som har erfaring med disse? Tramadol.
Musikken må være så lav at jeg såvidt hører den om den skal stå på, og pcskjermen og jeg er ikke gode venner.
Ligger for det meste å stirrer i taket, og finner det mer behagelig enn det meste annet.
Kjenner det mest i nakken og ribbeina idag. Er ganske sikker på at jeg har vridd meg i søvne og beveget for mye på meg :P

Til tross for alt er ikke humøret så ille som formen. Kan finne på å smile ved å få høre/lese noe morsomt, og setter pris på telefonsamtaler av gode venner som ringer og spør hvordan det står til :-)
Om noen dager er jeg nok mer i form til å ha besøk rundt meg også. Det blir bra :-)

 
2 kommentarer

Alex Kaasa

22.05.2013 kl.20:50

Er her vis det er noe du trenger <3

Med vennlig hilsen din medsamensvorende i dette tilfellet xD

Life of Charlotte

22.05.2013 kl.20:51

Alex Kaasa: Haha takk Alex :-) <3  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits