Verdig? Det er det siste jeg føler meg

Gikk igjennom gamle bilder på pcen.
Fant de gamle nyttårsforsettene mine fra et par år tilbake. Noen som husker de?

 

Det triste ved nyttårsforsettene som er så gamle er at jeg enda ikke har kommet meg forbi noe av dette.
Jeg har snart fullført mitt første år på videregående, på mitt tredje forsøk - og jeg føler egentlig det er det eneste jeg kan være stolt av.

Hver dag vil jeg fortsatt gi opp, livslysten forsvinner stadig og verdig er det siste jeg føler meg.
Jeg følte jeg hadde gjort så mye fremskritt i livet siden jeg flyttet hjem igjen fra byen. Jeg følte jeg hadde gjort så mye fremskritt etter jeg kom meg på beina..... men, disse bildene minte meg bare på at nei, Charlotte, det har du ikke. Du bare smiler mer.
Og den jenta som Simen forelsket seg i for mange år siden, som bare forsvant? Jeg tror helt ærlig ikke jeg kommer til å finne tilbake til henne..
(Må bare påpeke at jeg har null interesse av å finne tilbake til Simen i hovedsak! Og til dere som har spurt, ja jeg fikk lov av han å bruke det)12 kommentarer

nnugg

03.06.2013 kl.20:00

Synes det virker bra å holde seg til de planene du har nå, i stedet for at du må tenke tilbake på ting og tenke at du ikke er bra nok. :)

...

04.06.2013 kl.10:56

Voks opp og ta deg selv i nakken. Du er svak og det er derfor du sier du ikke kommer til å finne den jenta som du var igjen. Slutt å vær så forbanna negativ, og slutt med den oppmerksomhetssyken din!!

Life of Charlotte

04.06.2013 kl.12:31

...: Har du virkelig ikke bedre å gjøre? Hadde jeg vært deg ville jeg slutta å kommentert dritt hos andre, når du tydeligvis ikke har det noe bedre med deg selv når du må rakke ned :-)
Irriterer bloggen min deg så langt inn i sjela di, ville jeg anbefalt å latt være å trykke seg inn på den. Det er helt frivillig vet du ;)

...

04.06.2013 kl.19:17

Når du har den negative instillingen din som du har for maaange andre lesere, som feks meg, burde du gjøre noe med livet ditt, og se litt mere positivt på livet og vær takknemlig for det du har..

hvorfor snakker du om simen hele tiden, når du har funnet deg en ny gutt? stakkars den gutten som må holde ut med deg.

Life of Charlotte

04.06.2013 kl.19:40

...: Det er ganske tydelig at du tror du kjenner meg når du åpenbart ikke gjør det.

Å huff, godt å se at du vet å holde deg til dine egne saker - Simen er en stor del av hvem jeg har blitt og hvorfor jeg har kommet så langt. Vi er faktisk venner. Takler ikke denne nye gutten dette blir det et problem mellom han og meg og IKKE deg. Og til DIN informasjon så du skal slutte å bekymre deg så forferdelig mye så er det allerede tatt opp og går helt fint.

Stakkars venner som må holde ut med oppførselen din. Om du har noen, da.

Marie.

04.06.2013 kl.19:44

... Hva søren er det du driver med? Dette er Charlotte sin blogg, og hennes måte å få ut tankene sine på. Tenk om alle skulle ha rakka ned på deg som om du bare hadde vært luft? At du ikke eier verdighet nok mot deg selv. At du må rakke ned på andre for at du skal føle deg bedre? Da må du finne deg en ny hobby...

Hvis du i det heletatt kunne klart å være på samme stedet som det Charlotte er, og alt hu har vært igjennom, så burde du bare smelle igjenn den rapkjefta munnen din og fått spanskrøret smekka over henda dine. Makan til barnslig oppførsel har jeg aldri sett før!

Life of Charlotte

04.06.2013 kl.19:45

Marie.: loveu

Life of Charlotte

04.06.2013 kl.22:41

nnugg: Enig i det.. :)

trisel

05.06.2013 kl.11:47

Er ikke det at du smiler mer et tegn på at det har gått fremover? ;)

Og tror du sier en sannhet her; "Jeg tror helt ærlig ikke jeg kommer til å finne tilbake til henne"

Kanskje det er nettopp det som er... Vi kan aldri gå bakover i tid (selv om det til tider er det eneste vi vil), det vi kan er å se fremover. Hvem er det vi vil være? Og kan være?

Har selv vært der og drømt om å finne tilbake til en tidligere utgave av meg selv, helt til jeg innså at det kunne jeg jo ikke. Nå prøver jeg heller å jobbe meg fremover mot den utgaven av meg selv jeg vil være for fremtiden!

Titter stadig innom bloggen din og synes anonyme idioter ikke fortjener å ha kommentarene sine på bloggen din ;)

Baluba

05.06.2013 kl.16:51

til anonym;

" Å ta seg sammen" er lett første, andre og kanskje tredje gang livet slenger deg dritt rett i trynet... 20.gangen er det ikke like lett å finne kreftene eller kanskje grunnnene til å gjøre det... Da er det små steg i riktig retning som er det beste!

Life of Charlotte

05.06.2013 kl.17:05

trisel: Jo, det er et tegn på at ting er gått fremover, men føler rett og slett at jeg ikke har gjort det bra NOK. Og når jeg får kommentarer der jeg faktisk blir kalt for svak, da er det ikke like lett å bare se på det positive.

Du sier noe, på en måte vil jeg ikke tilbake til personen jeg var - men jeg likte bedre den jenta jeg var enn den jeg er nå, og jeg vet ikke hvordan jeg skal jobbe meg frem mot det jeg ønsker å være når jeg enda får slike dager som dette eller stadige påminnelser.

Jeg likte denne kommentaren VELDIG godt. Ga meg noe å tenke på - på en heltannen måte.

Lykke til med å prøve å jobbe fremover du også.
Og takk for at fortsatt titter innom selv om jeg har blitt dårligere på å blogge den siste perioden :-)

Life of Charlotte

05.06.2013 kl.17:06

Baluba: Takk. Er godt å se at noen forstår dette.  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits