Det er så lenge siden jeg følte redslen sist


Liker du ikke mitt personlige, leser du ikke dette!

En helt vanlig kveld, etter en helt normal dag med gode venner og ganske mye latter - ble jeg tatt litt på senga av angsten som krøp sakte, men sikkert opp ryggraden min.
Det har vært så lenge siden sist, men de siste ukene har det stadig vært små snev av depresjon eller angst - men aldri nok til å la meg knekke.
Kveldene er lyse igjen, og solen varmer på dagen. Hvorfor akkurat denne våren ikke gikk strake vegen til lykke og bare latter vet jeg ikke, men noe ligger å skraper meg under huden.
Et ubehag som stadig gjør meg søvnløs, redd og trist. Ofte alt på en gang.
Jeg har ikke vært på psykiatrisk på en måned nå, og jeg er heller ikke medisinert lengre, men ingenting spesielt har skjedd for å skape ubehaget.

Noen dager savner jeg tiden jeg bodde i Skien. Mine faste blogglesere husker vel perioden der jeg rett og slett bare lå i senga i to måneder og ventet på å dø? Ikke at jeg savner det å bare ligge å sulte meg selv, og få anfall - men jeg hadde ingen forpliktelser. Nå har jeg familie som bryr seg igjen og venner. Skole og jobb. Jeg savner å bare ligge der. Ligge å gjøre ingenting. Bare gjemme meg litt alene en stund.
Selvfølgelig, dette er jo normalt til å være meg - men jeg skulle ønske det var annereldes etter så mange år. Spesielt nå som ingenting er galt - som jeg vet om.
Føler bare det er viktig å minne meg selv på at det bare er en dårlig periode, ikke et dårlig liv.
Dessuten er dager som dette bedre enn mange andre. Mange andre dager føler jeg meg bare død på innsiden, følelsesløs og livløs. Idag klarer jeg hvertfall sette ord på det jeg føler. 
 
Noen netter prøver jeg på mitt hardeste for å ikke gi opp, selvom jeg virkelig vil. Bare gi opp, litt.

Ingen kommentarer
  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits