Jeg føler meg lykkelig... og hel.


Det føles ut som at manglende deler av meg, som forsvant for lenge siden, endelig flytter seg tilbake på plass. Et puslespill, så vanskelig, med så mange brikker - begynner å forme et bilde. Et bilde av ei jente, som smiler. Meg. Med et ekte smil, og det lyser. Det lyser at nå, nå har hun sett enden av smerten, og hun smiler ordentlig. Hun sprer gleden på en annen måte enn før.


Jeg vet det er lenge siden jeg har blogget. En periode følte jeg meg ferdig. Jeg vet enda ikke hva jeg kommer til å gjøre.
Jeg savner bloggen, jeg savner leserene mine. Men på en annen måte føler jeg meg friere.
Jeg må se. Kanskje jeg bare oppdaterer når jeg har noe på hjertet. Kanskje jeg begynner å blogge som før når skolen setter i gang igjen.
For dette øyeblikk, ville jeg bare få frem, at jeg har det bra. Veldig bra. Jeg har mine dager, men jeg har følt en stor forandring i systemet. Jeg føler meg bedre, og jeg føler at alt vil ordne seg.
Jeg har tro på, at så lenge man tar tiden til seg, sparer på det som gir deg et smil og ser fem til de bedre dagene - så vil de komme. De vil komme, om en gir kroppen tillatelse til å føle det den trenger å føle før en kan slippe nye følelser inn.Q: Lesere! Hvordan har DERE det? Jeg har ikke glemt dere. Så, oppdater meg :-) <3
Enten om det er her, på mail eller Facebook. Jeg savner dere!


Ingen kommentarer
  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits