Kunsterisk natteravn eller bare følelsen av å måtte?


Du vet den følelsen du får når du tenker ''låste jeg døra eller ikke?'' og MÅ gå å sjekke, selv om du egentlig VET at du låste den?
Ofte får jeg den følelsen når det kommer til å måtte male. I kveld gjorde jeg det halv tolv. Normalt ville jeg lagt meg på denne tiden, men ikke idag.
Når en idè slår ned i hodet mitt og graver seg lengre og lengre inn må jeg nødt til å få det ut på lerretet! Er redd jeg glemmer det innen neste dag - om jeg i det hele tatt får sove når jeg føler at jeg må noe.
Følte jeg måtte ta oppvasken i kveld, men du vet - er jo ikke alt som passer like godt. Hvem tar vel oppvaska halv tolv på kvelden? Haha.

Lys våken, og vet jeg burde gå å legge meg slik at jeg ikke knuser døgnrytmen min fullstendig før skolestart eller blir for opphengt i stearinlys og musikk - og ikke flytter på meg på noen dager.
Men, det er ikke lenge før det første strøket har tørket, også må jeg bare male det neste, og jeg gleder meg så!

Jeg har alltid brukt mine kunsteriske evner til å få ut depresjon eller angst - men i kveld føler jeg ingen av delene. På kvelder som dette ville jeg krøllet meg under et teppe og grini i noen timer før jeg hadde skrevet et innlegg her på bloggen om hvordan det føltes. I kveld er jeg glad. Jeg føler stort sett ingenting annet enn savn for kjæresten eller lykke.
Så jeg bestemte meg for å prøve. Tidligere har jeg virkelig ikke klart å male noe som er verdt å ha på et lerret når jeg har vært glad, men i kveld er jeg fornøyd med det resultatet jeg har til nå!
I kveld sitter jeg alene, i mørket med stearinlys og min dystre musikk uten å føle meg syk. Uten å måtte legge ut om hvor fælt jeg har det i kveld. Jeg kan legge ut om hvor godt jeg har det i kveld!
Og, jeg har det virkelig godt. Jeg gleder meg til fredagen når min kjære kommer tilbake, og jeg sitter å føler på kysset jeg fikk tidligere idag før jeg gikk inn døra igjen. Elsker når han kommer på overraskende besøk på dager som dette!

 

Q: Hva føler du akkurat nå?


Ingen kommentarer
  Skriv en ny kommentarDesignet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


 • + Legg meg til som venn


 • Siste innlegg

  Kategorier

  Arkiv

  Ukens blogger  Designet er laget av Rebecca Moen

  hits