Hverdagslig

Borte de siste dagene

De siste dagene har jeg tilbragt vekk fra huset. Etter å ha ligget i nesten en uke var det på tide å bevege seg. Så har vært med gode venner over helga, og kommer ikke hjem før i morgen! :-)

Love you all
Designet er laget av Rebecca Moen

Formen er bedre enn igår kveld, men verre enn morgnen før

Første dagen etter ulykken jeg våkner og vet at jeg ikke må på flere undersøkelser eller flere turer på legevakta - og bare kan nyte senga mi.
Problemet er at senga virker ikke så behagelig som den alltid har vært.. :/ Sykemeldt i en lengre periode, men har heldigvis fått oppgaver fra skolen slik at jeg kan få fulgt med på undervisningstemaer og bestå året selv om jeg er vekk. I tillegg får jeg også mulighet til å ta prøvene når jeg er tilbake. Det er jeg veldig glad for!

Formen er bedre enn i går kveld, men allikevel verre enn forrige morgen. Tar tid før de smertestillende jeg fikk av legen fungerer skikkelig på kroppen. Noen som har erfaring med disse? Tramadol.
Musikken må være så lav at jeg såvidt hører den om den skal stå på, og pcskjermen og jeg er ikke gode venner.
Ligger for det meste å stirrer i taket, og finner det mer behagelig enn det meste annet.
Kjenner det mest i nakken og ribbeina idag. Er ganske sikker på at jeg har vridd meg i søvne og beveget for mye på meg :P

Til tross for alt er ikke humøret så ille som formen. Kan finne på å smile ved å få høre/lese noe morsomt, og setter pris på telefonsamtaler av gode venner som ringer og spør hvordan det står til :-)
Om noen dager er jeg nok mer i form til å ha besøk rundt meg også. Det blir bra :-)

 


Designet er laget av Rebecca Moen

Endelig hjemme etter bilulykken

Etter å ha blitt besøkt hele morgnen av gode venner og blitt utskrevet utpå dagen fikk endelig både Alex og jeg dra hjem. Et par kjære kompiser hentet oss på sykehuset, og var med oss til Lunde for å spise litt god mat! Let's face it, man kan egentlig aldri vite om folk som er innlagt på sykehuset er innlagt fordi de er syke, eller innlagt fordi de har spist det kvalme greiene der. Er vel for at man ikke skal bli fristet til å ligge å bli dullet med der i over lengre tid.

I kveld fikk vi se bilen. Vi ble også med en i en undersøkelse fra Ullevaal Sykehus som undersøker bilulykker blant ungdom. Det var jo greit å være med på å øke sikkerheten da ingen airbagger gikk ut i bilen og flere skulle gått av. Utrolig skuffende til å være en Golf 4 som skrytes av å være så gode å kjøre ved kræsj osv.
Jeg knakk rett og slett sammen..
Synet som møtte meg, var IKKE det synes jeg hadde forventet. Jeg trodde virkelig ikke det var så ille som det åpenlyst var.. I tilegg fikk vi også vite at kompisen min reddet livet mitt bokstaveligtalt. Hadde han ikke ligget der og stoppet at jeg ble slengt rundt i bilen ville det vært mer enn bare benet mitt som ble klemt mellom fjellveggen og bilen..

Vært en hard dag med andre ord, men samtidig en god en. Er så deilig å se at jeg endelig har så mange gode venner som stiller opp og ikke hundre falske!

Bilder kan jeg legge ut i morgen eller liknende. Nå har jeg fått hjelp til å dusje ut all gjørma og bensinen ut av håret mitt, så tenkte egentlig å få lagt meg. Sykemelding er jo egentlig på plass, men jeg har en veldig viktig prøve jeg må ta i morgen på skolen. To timers prøve, om jeg ikke tar feil, fra morran av - så må nesten komme meg opp å ta den.. Får heller dra hjem etter den! Skal bestå det året her selv om jeg må bestå det skrikende i smerte...!

 

Natta, mine kjære lesere!
Designet er laget av Rebecca Moen

Direkte fra sykehuset

Bilulykke ved et tiden i natt. Får endelig bevege meg.
Bilen er død, igjen. Vi lever.
Grevling i vegen. Fjellvegg deretter. Forklarer senere.

Love you all

 

(Verdens styggeste bilde... beste jeg kunne komme med)
Designet er laget av Rebecca Moen

Sommeren er endelig her!


ENDELIG!
Kjenner humøret flyr i taket med en gang! :-)
Brukt halve dagen på å komme meg etter fylleturen til sykehuset på torsdagsnatta med å bare ligge på verandaen å sole meg, og den andre halvdelen av dagen med mange herlige mennesker på biltur og spist god mat! :-) Ja helt seriøst, jeg har spist frivillig!

Skulle blogget igår, men var desverre ikke i form enn til annet enn å ligge. Ble en helt sinnsyk og vill kveld på torsdagen! Ikke hatt det så morsomt ute siden.... sist jeg var ute! ;)
Uansett så gikk det litt feil veg utpå morran da jeg hadde svimt av og de andre ikke hadde fått liv i meg igjen med det første. Hadde bare liggi å pipi og ikke kunnet prate.
Så da ble det en tur på sykehuset. Heldigvis slapp jeg hjem på morran igjen! :-)

Tusen hjertelig til alle vennene mine og ukjente som stilte opp, og til de som faktisk hadde rydda i huset etter ambulansen hadde henta meg!
Way too kill the partymood, liksom! (y)


Legger ut MANGE kule, og ikke minste dritflaue bilder i morgen! I kveld kommer jeg nok til å være litt sjåfør for vennene mine! Ikke noe alkohol på meg med det første :-)Q: Hvordan er været hos deg? Noe vilt som har skjedd i det siste?
Designet er laget av Rebecca Moen

Hvilken topp?

Skal selvfølgelig ut i kveld, som jeg bruker natt til 17 mai! Problemet i kveld er bare at jeg ikke får bestemt meg for toppen!
Har allerede valgt shortsen, så er opp til dere å velge overdel for i kveld.Q: Hvilket av de fire valgene til den utvalgte shortsen?

Designet er laget av Rebecca Moen

Slik gikk mattetentamen idag:Med andre ord:
Skal være glad jeg har gjort det bra på tidligere prøver i år, for denne gikk mildt sagt til helvete.

Åpnet det feite heftet med oppgaver og tenker: Yes! Mange oppgaver! Da må det være en del jeg kan svare på!

Ser oppgavene: Crap.

Satser på en bedre eksamen....

 

 

Q: Hatt noen liknende prøver i det siste?

Designet er laget av Rebecca Moen

Eneste klassen på hele skolen som kom opp i eksamen..

Forsov meg en time idag, og våknet av en melding innkommende på mobilen.
''1DHAB, eneste klassen på hele skolen som kom opp i eksamen!'' Ikke nok med dette, så var det matte også....
Har ikke et eneste fint eller positivt ord til dette!

 

Q: Kommet opp i eksamen i år?
Designet er laget av Rebecca Moen

En sinnsyk ''natt til første mai'' feiring!
Alle bildene tilhører Alex K.

Hadde egentlig ikke forventa en så bra dag, kveld eller natt eller hva jeg skal kalle dette! Var heime til min egen seng ved halv seks tiden på morgnen. Hadde det så fantastisk gøy, med så mange herlige mennesker! Ikke noe drama, ikke noe bråk for først gang på lenge, og det var så heeeerlig! Slike kvelder, er de jeg elsker! SLIKE KVELDER gjør livet SÅ mye enklere å leve :-)

Tusen takk til alle de søte menneskene for en super kveld! Spesiell takk til Alex som var sjåfør for en haug med bråkete jenter! :-)

 

Q: Hva gjorde du natt til første? :)
Designet er laget av Rebecca Moen

Direkte fra skolebenken

Skal jobbe med en redesign oppgave. Noen som har forslag til hva jeg kan jobbe med? :-)
Designet er laget av Rebecca Moen

Lenge borte

Mine kjære, søte lesere.... Jeg beklager for fraværet. Så mye har skjedd, og så mye har bare knust meg så hardt at jeg har ikke kunnet tenke på blogging en gang.
Nå er jeg tilbake, litt sterkere, og forhåpentligvis vil jeg være mer tilstedet på bloggen.
Takk til alle som fortsatt følger med!


Designet er laget av Rebecca Moen

Jeg er stolt av meg selv!

Sånn går det når jeg blir så lykkelig. Glemmer helt at jeg har en blogg! Jeg beklager virkelig, har glemt den helt vekk..! Livet er så herlig for tiden at jeg ikke tenker lengre enn nesetippen min!
Livet med kjæresten er helt fantastisk, vennene mine er superherlige, dagene er fylt med sol og kjærlighet. Sommeren er like rundt hjørnet, og jeg kjenner gleden kribler i blodet!
Noen tunge dager er det selvfølgelig innimellom, og noen dager fremover blir  noe vonde (kan fortelle om dette i morgen), men heldigvis har jeg venner som støtter og stiller opp når som helst. Dere er så herlige!

Mars er snart forbi, snart har jeg fullført mitt første år på videregående etter tre tapre forsøk. Jeg er så stolt av meg selv. Kanskje egoistisk å si, men jeg føler at eg har fortjent å komme så langt som jeg har kommet.Ser dere fortsatt titter innom på bloggen enda jeg ikke har blogget, og det må jeg si hjertelig takk for! Kan ikke tro at så mange fortsatt sniker innom :-)

 
Designet er laget av Rebecca Moen

For en herlig dag!

Våknet helt fint av meg selv halv syv idag, og solen skinte gjennom soveromsgardinene. En så herlig følelse! Var i så godt humør, og i så god form at jeg kunne likegodt dra på skolen til tross for forkjølelsen! Ble utrolig slitsomt utpå dagen, men vet du hva? Det gjorde ingenting! Med solen på himmelen og det herlige livet jeg lever for tiden kan ingenting dra meg ned! Smiler enda og er klar for å male videre på maleriet før jeg skal besøke pappa og Heidi :-) Skulle vært å trent idag, men siden det er SÅ fint vær, lurer jeg mer på å ta en joggetur!Q: Hvordan er din dag? :-)
Designet er laget av Rebecca Moen

God morgen!

En smule bedre i form idag! Ble dårlig med søvn, men føler meg mye bedre! :-)
Idag skal jeg prøve å få malet ferdig et maleri jeg holder på med (som dere vil få se bilde av), og besøke min kjære bestemor en tur :-)

 

 

Q: Hva skal du idag?
Designet er laget av Rebecca Moen

Sykdomsdager

Dårlig blogging de siste dagene, men denne gangen kan jeg unnskyldes med en ordentlig grunn. Ligger rett ut på sofaen med forkjølelse. Feber, dårlig med søvn, får ikke i meg mat.... hele pakka!

Satt akkurat å prøvde å ta noen bilder av meg selv, men det gikk fort opp for meg at jeg ikke kan vise meg slik offentlig! Haha. Får heller rulle meg under teppet igjen og stirre videre på skjermen med Two and A Half Men - selv om jeg er så sliten at jeg egentlig ikke får med meg noe. Huhey, for en lørdagskveld! Party!

  

Q: Hva gjør du i kveld? :-)
Designet er laget av Rebecca Moen

Beklager!

Får ikke blogget fra pc i kveld pga nettverksproblemer! Men tilbake i huset er jeg hvertfall!

Huff, får komme med innlegg og bilder i morgen! Beklager virkelig
Designet er laget av Rebecca Moen

FLYYYYYTTTTTEEER :D

Har i grunn lite tid til å skrive, siden jeg skal kjøre ned det siste flyttelasset nå - MEN jeg lover å oppdatere i kveld!

Gleder meg til å sove i min egen seng igjen i kveld!!!!
Designet er laget av Rebecca Moen

Innflytning (detaljer fra soverommet)

Våren er kommet, og forslaget er godkjent av psykiatrisk. Siden humøret mitt har holdt seg så stabilt, og det ser ut til å gå fremover - får jeg endelig flytte for meg selv igjen tilbake i huset.
Har flyttet ned en del ting, uten om det jeg bruker mest. Idag var jeg også nede å vasket litt. Spesielt soverommet!

 

 
Designet er laget av Rebecca Moen

Sier god natt fra denne enden klokken ni! :-)

La meg først til å sove klokken fire, og sov til nå, men det var nok for lite søvn. Hadde en helt sinnsykt bra kveld/natt igår! Ikke ledd så mye på lenge! Så tror nok jeg må ta igjen litt søvn.
Beklager for at jeg ikke blogget igår/idag - tar det i morgen! Om jeg er våken, hahaha.

Åja forresten, jeg er like blid som jeg var i starten av uka. Skjønner ingenting selv, haha. Ikke vært så glad, så lenge, noen gang! :oQ: Hvordan har din helg vært hittil?
Designet er laget av Rebecca Moen

Enda en super god dag!

Gjett hva jeg gjør nå, kjære lesere! Jeg pakker! Jeg skal endelig flytte sånn smått tilbake i huset igjen. Kommer til å savne å bo med bestemor, men skal bli deilig å bo litt for seg selv igjen!
Har begynt å pakke noen småting jeg kjører ned idag som jeg ikke trenger fremover, så da er jeg på god veg!

Våknet med et smil om munnen igjen idag, og har vært blid siden da. Vårfølelsen kryper igjennom årene i kroppen, og gleden sprer seg. Det er så deilig å tenke på at det snart er sommer igjen. Jeg elsker sommeren. Det er en så god årstid. En lykkelig årstid, hvert fall for meg.Hjemme fra en kort skoledag, og nydusjet. Klar til å ta dagen med storm!

 

Q: Hva gjør du idag?

 
Designet er laget av Rebecca Moen

God natt kjære lesere! :-)

Sminkefri og klar for senga litt tidligere enn vanlig! Til tross for at jeg har sovet stort sett i hele dag, er jeg fortsatt like trøtt! Sykt deilig følelse å føle seg trygg om natten igjen.

God natt alle sammen!

 

Charlotte
Designet er laget av Rebecca Moen

JEG ER TILBAKE!

Nå som smertene har gitt seg på det verste og livet mitt er tilbake på skinner; jeg er offisielt tilbake på blogg.no! Jeg har savnet dere, og bloggen selvom det bare har vært en ukestid.
Istedet for å fortelle om alt som har skjedd i det siste, deler jeg bare bildene mine fra Instagram den siste tiden. Jeg har egentlig mest ligget hjemme i sengen, så det er ikke stort å fortelle!

 Fikk sertifikatet på bil!

Havnet i bilulykka 30 timer senere.

Ble skadet, og orker ikke blogge pga smertene.
Var vekk fra skolen en god stund, og de siste dagene var jeg der halve dager.


Så, dette er hva som har skjedd den siste tiden. Ikke så veldig spennende i grunn!
Men, som sagt, jeg er tilbake! Med musikk, fotografering, hverdag, outfits og hele pakken!Q: Har dere noen spesielle ønsker om hva dere vil se eller lese om i de neste innleggene?
Q: Hva har du gjort siden sist jeg blogget?
Designet er laget av Rebecca Moen

Ingen blogging etter bilulykken

Jeg beklager virkerlig, men jeg har virkelig ikke klart å rote meg til det. Bare tanken på å sitte foran pcen er slitsom nok
Onsdag ettermiddag fikk jeg billappen. Torsdags morgen havnet jeg og to gode venninner i en bilulykke der en annen brøt vikeplikten sin og smalt rett i siden på bilen min. Like bak meg.
Bilen min er totalvrak, hver person i min bil har fått sin del av skader, mens han som traff oss klarte seg helt fint.
Selv skal jeg tilbake til legen i morgen på grunn av smertene det har medført. Da ambulansen hentet meg var jeg nok fortsatt for sjokkert til å kunne kjenne smertene annet enn etter hjernerystelsen. Over helgen der i mot, når kroppen og musklene har slappet av har det kommet snikende innpå.

Jeg lever, vi lever alle mann. Englevakten var med oss - men jeg kommer nok selv ikke til å kjøre bil med det første. Må finne ny bil også etter hvert.
Jeg vet ikke når jeg er tilbake på bloggen for fult. Kommer til å slenge inn et par innlegg i ny og ned når formen er på plass, men annet enn det... ja, jeg er fortsatt en blogger - men akkurat disse dager er jeg hverken i form psykisk eller fysisk.

Savner dere!
Designet er laget av Rebecca Moen

Mobilblogg; etter tentamen!

Lovet å presse inn noen mobilinnlegg når jeg hadde mulighet, passet bra nå som jeg sitter ti minutter på bussen. Har tatt med skolepcen hjem, så det ordner seg for bloggingen! :) 
Nå har jeg hatt tentamen i matte, og var innstilt på å skrive navnet mitt å reise. Formen er rett og slett jævlig. Men jeg presterte å få til 7 av 11 oppgaver. Håper jeg, da. 
Idag starter min juleferie fra skolen da jeg har langkjøring i morgen og fredag. Jeg jobber hver dag, inkludert helg og mest sannsynlig lillejulaften og julaften - så uka er travel uansett. 
Nå nærmer jeg meg jobb. Har planer om å få i meg litt mer mat der. Frokosten kasta jeg opp. Spiste litt på skolen isted, men klarte ikke holde det heller. Regner med at det kan hjelpe når jeg får roet ned kroppen litt. 

Takk for at dere følger med selv om pcen er midlertidig ute av drift! Dere er grunnen til at jeg fortsatt blogger. Dere får meg gjennom livet. Takk, hver og en.
Designet er laget av Rebecca Moen

Mobilblogg; Problemer

Det har seg slik at pcen min har besluttet å ikke ville koble seg til nettverket lengre. Jeg har nett på mobilen, så får leve med det. Derimot vil det bli verre med blogging :) har en ekstremt travel uke med jobb etter skolen hver dag ink helg, så går nok fint. Skal prøve å få slengt inn mobilinnlegg frem til jeg får ordnet pcen. Forhåpentligvis i morgen.

Takk for forståelse! Skal gjøre opp for fraværet med en gang nettet er tilbake! Stay tuned!
Designet er laget av Rebecca Moen

Ettermiddags hilsen fra rottemor


Designet er laget av Rebecca Moen

Roadtrip!


Roadtrip til Skien. Helt utrolig at det er solbrillevær nå i desember! Nå er det lenge siden sist, men var nok på tide med en tur innom psykiatrisk nå. 

Q: hvordan er været hos deg?
Designet er laget av Rebecca Moen

Hello december


Designet er laget av Rebecca Moen

I morgen er det endelig tid for.....

1. desember!For noen betyr dette julekalendere, julestemning, julepynt og familietid! 
For andre betyr det bare starten på en ny måned.

Mitt personlige forhold til jul er ganske dårlig, Jeg liker ikke jul, og kommer nok heller aldri til å gjøre det. Jeg liker julestemningen og tradisjonen - jeg bare liker ikke familiesammenkomstene, og hvordan man liksom skal ta bedre vare på hverandre på denne tiden.

 

Q: Hvordan er ditt personlige forhold til jul?
Hva liker du best/minst? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Jeg vil lese DIN blogg!

Jeg er på utkikk etter noen nye bloggere å lese. Det er ikke vanskeligere enn det.
Kommenter bloggadressen din i kommentarfeltet, og gjerne hva du skriver om på bloggen!
Har du noen andre blogger å anbefale, skriv dem gjerne ned :)Designet er laget av Rebecca Moen

Hva vil dere se denne uken?

Hvis dere fulgte med på bloggen i helgen, vet dere at jeg ser frem til en travel uke, pluss at jeg nå har blitt syk!
Idag har jeg vært på skolen, skal nå på jobb og løfte litt etterpå. Nei, det er ingen unnskyldning å være syk for å slippe å trene. Er bare godt for kroppen.
I morgen bærer det på skolen og til legen. Onsdag er det skole og psykiatrisk. Slik fortsetter hele uken. Så det blir nok lite blogging før utpå kveldene.
Har dere noen spesielle ønsker av hva dere vil se denne uken? Bilder? Musikk? Personlig?

Nå, må jeg løpe igjen!

Q: Hva vil dere se på bloggen denne uken?Designet er laget av Rebecca Moen

Fridag!

Lærerene på Lunde Videregående skole har idag planleggingsdag, så dere kan kanskje gjette hvor alle elevene var i natt? På fest og festet! Alle, uten om jeg selvfølelig. Hater å ikke ha penger! Ok, jeg har, men så var det denne tattoveringa da.... Vanskelig å spare. Jeg har aldri vært flink til det!
Jeg la meg før elleve i går kveld med god samvittighet, for å ta igjen litt søvn. Tok uhyre lang tid før jeg sovnet, men når jeg først sovnet sov jeg faktisk godt et par timer.
Bestemor og bestefar er på jobb, så jeg er alene med pusen og rottene. Annet enn å ha matet krabatene i huset har jeg egentlig ikke gjort annet enn å ligge her. Tenkte å kanskje prøve å spise litt, alene, men så.. nei. Ikke nå, ikke enda.
Jeg blir vel liggende her idag, slappe av, med en god bok og god musikk. Noe som egentlig er litt deilig.

Ikke det mest interessante innlegget, men så tenkte jeg at jeg måtte oppdatere litt også.

 

Q: Har du også fri idag, eller er du på skolen? 
Q: Forslag til noe annet avslappende jeg kan gjøre? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Hva er din Instagram?Følg meg her:
http://instagram.com/csortveit

 

Q: Hva er din Instagram?
Designet er laget av Rebecca Moen

Favoritter på kinolerretet fremover
Designet er laget av Rebecca Moen

God kveld i stuen med brilleslangen

Min tredje helg edru siste delen dette året. Jeg vet, jeg er helt utrolig. Slår til når dere minst venter det.
Neida, hadde ikke penger til det. Får ikke inn så mye penger i måneden, og skal jeg har penger til mat og transport må jeg nesten ta meg sammen. Blir for dyrt å dra ut hver helg. Dessuten, sparer jeg penger til ny tattovering igjen, og vil helst ikke ta penger derfra når jeg er så nær! Kan godt være at jeg finner på å ta meg en tur ut i morgen, men da får vi se på det positive: Jeg har hvert fall ikke en 2/3 dagers denne helga.

I kveld har jeg sovet hos en venn for å få litt søvn, uten å nevne hvem dette er. (Nevnt i forrige innlegg, her)
Etter det dro jeg for å se på min kjære lillesøster spille piano på en konsert. Selv om hun gruet seg veldig mye, må jeg virkelig si at hun mestret sangen.  ''Nei, jeg vil ikke. Jeg kan den ikke!'' Kjære lille søte deg, du spilte feilfritt! Storesøster er kjempe stolt!

Etter det har jeg spilt litt Need For Speed med pappa som kom en tur på besøk, men nå sitter jeg å spille alene for å runne spillet igjen.
Har hatt noen pauser i mellom for å spille litt piano selv. Har nettopp lært meg ''The One That Got Away'' for øret, og er super fornøyd! Er så gøy når jeg får tatt meg til å hobbyene mine.
Hadde nok vært enklere å fordele tiden om jeg ikke var syk, men slik blir det bare.
Om jeg ikke drar ut i morgen kommer jeg nok til å bli vanskelig å få kontakt med, for nå er det lenge siden jeg har spilt Call Of Duty, så kommer til å bli sittende med det i morgen tenker jeg.

 

Q: Hva gjør du i kveld?
Q: Er det noen du spiller mye av?
Q: Hva er dine hobbyer? 
Designet er laget av Rebecca Moen

En koselig, edru helg

Hvor jeg fikk ideen fra, om å være hjemme i helgen, det vet jeg ikke, men hjemme ble jeg.
Angret stort sett hele fredagen på at jeg ikke hadde reist ut, men det gikk fint. Var med Malin hele kvelden, og vi storkoste oss med middag på kinaen og andre gode venner : - )
Samme gjorde vi egentlig idag. På plass i sofaen, foran tven med Grey's Anatomy og en kopp kakao. 
Egentlig, leser jeg vel mer på Twitter enn jeg ser på tven.
Har du Twitter? Følg meg! Csortveit


Q: Hva har du gjort i helgen? :)  

 

(I morgen holder jeg en ny konkurranse! Følg med!)
Designet er laget av Rebecca Moen

God morgen!Ja, det er faktisk en herlig morgen.
Våknet tidlig, og ble vekt av en fantastisk herlig stemme. Har savner å bli vekt av den på morgenkvisten.
Hoppet i dusjen med et smil, ordnet meg, pakket og er nå klar for å reise ned i salongen.
Idag er egentlig O.D dag, men benytter ikke bare fridagens sjanse til å tjene inn penger til gatebarna i Barsil, men også jobbe litt. Har savnet å være nede i hårstudioet.

Ha en fin dag, alle sammen!


Q: Jobber du for O.D dagen idag?
Q: Hatt en fin morgen? 
Designet er laget av Rebecca Moen

I kveld kommer de etterlengtede bildene!

Nå har dere spurt lenge nok, og jeg har vært kjempe treg altfor lenge.....

Del en av bildene tatt fra min fantastiske tur til Italia i sommer kommer ut i kveld!
Følg med!! 

 

Q: Spent?
Designet er laget av Rebecca Moen

40 timer (+) senere.....

God natt! 

Kommer masse bilder senere idag fra hele helgen. Nå skal jeg sove etter to dager med full festing. Edruen begynner å komme på, så skal bli godt å sove bort den overgangen.

Beklager for at jeg ikke har blogget i helgen!
Designet er laget av Rebecca Moen

Change of plans

Reiste til bø en tur, ut for å ha det litt morro. :)
Designet er laget av Rebecca Moen

En rolig fredagskveld

Etter forrige helg var det allerede fast bestemt at jeg ikke skulle ut denne helgen. Klarer fortsatt ikke lukten av fanta. Haha.
Så idag har jeg besøkt bestemor og spist pannekaker med hun og bestefar, og fått roser av henne fordi jeg har vært så flink på skolen de siste ukene.
Hun er så søt!
Resten av kvelden skal jeg slappe av med Twitter, Wordfeud og Grey's Anatomy før jeg tar tidlig kvelden.
Jeg vet det har vært lite blogging idag, beklager for det, men slik ble det bare! Ser at dere fortsatt titter innom selvom jeg ikke har skrevet noe, og det er godt! :-)
Ikke se bort i fra at det blir en del blogging i helgen!

 
Q: Wordfeud? Legg meg til. charlottesortveit
Q: Twitter? Følg meg. csortveit
Q: Hva gjør du denne fredags kvelden?

Q: Tenkte å kanskje legge ut bildene fra Italia i sommer. Er det interesse for å se disse?


 Minner om ukens blogger!

http://csortveit.blogg.no/1350324157_vil_du_bli_kret_til_u.html
Husk å delta!
Designet er laget av Rebecca Moen

Død og fordervelse

Her ligger jeg da, med den nest verste fyllesyken jeg har hatt. Skulle være smart igår, og droppet spriten. Så jeg kjøpte rusbrus. Skulle være så flink å ikke ikke ikke drikke sprit. Jeg blir sjeldent fyllesyk, men nå vet du. Rusbrus. Crap. Crap. Crap!! Æsj. Alene med oppkasten min. Wuuuhuu. Ja ukens blogger skal egentlig kåres i kveld, men jeg kan ikke love noe.
Designet er laget av Rebecca Moen

Har du Twitter?

https://twitter.com/Csortveit

Jeg har i det siste tenkt over at jeg trenger noen nye å følge på Twitter, og jeg trenger flere følgere selv. 
Hallo, jeg har så utrolig mye kult å si, men er jo ingen som ser det!

Vi gjør det enkelt. Følger du meg, følger jeg deg : - )  

https://twitter.com/Csortveit 
https://twitter.com/Csortveit

 

Q: Har du Twitter?
Q: Følger du? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

DRITTLEI!Sittet å studert til bilteorien i flere dager nå, og flere timer i strekk i kveld. Har strøket flere gange tidligere, og alltid med en feil for mye - så denne gangen burde jeg naile den!
Jeg håper hvert fall det. Hadde vært en virkelig lettelse å bli ferdig med den silk at jeg kan få oppkjøringen. Kunne jo fått lappen for nærmest et år siden! Så var jeg psykisk syk og hadde ikke krefter til å lese til teorien, but still. Det siste halv året kunne jeg vel prestert å få det til.

Skal forresten ta den i morgen, så ønsk meg lykke til!
Rett etter skal jeg på psykiatrisk, så får håpe jeg klarer teorien på grunn av det også. Vi skal på møte med ambulant spiseteam i morgen på grunn av spiseforstyrrelsene som har sneket seg tilbake.
Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si om det. Jeg vil ikke bli syk igjen, men jeg vil så gjerne gå ned i vekt etter alt jeg har lagt på meg.. 
Vet det er feil å tenke sånn, jeg vet det, men det blir sånn. Er vel en del av sykdommen. 

 
Designet er laget av Rebecca Moen

Jeg trenger en bloggdesigner!

Tenkte at siden bloggen har blitt så populær, kan jeg ikke ha det fæle og uryddige designet jeg har nå.
Jeg har alle designønsker på plass, og trenger nå en som kan sette det sammen!
Jeg trenger en som er flink. Vet du om noen? 

Har sendt epost til en blogger som driver med design, men har ikke mottatt svar, og det begynner å bli litt over en uke siden.
Den ene som fikk eposten var http://missindecisive.blogg.no/ 

Derfor trenger jeg dere til å legge igjen adressene til de dere vet om!
Eller vil kanskje du ta på deg jobben?  

Selvfølgelig betaler jeg for jobben.


Q: Vet du om noen? 
Minner om FOTOKONKURRANSE
http://csortveit.blogg.no/1348911964_fotokonkurranse_vinn_.html

og

UKENS BLOGGER
http://csortveit.blogg.no/1349117853_vil_du_bli_kret_til_u.html   

 
Designet er laget av Rebecca Moen

Den offisielle facebook siden for bloggen!

http://www.facebook.com/csortveitblogg 
http://www.facebook.com/csortveitblogg 

Lik siden om du er interessert i oppfølgere, sniktitter, ekstra informasjon og bilder som ikke kommer ut på bloggen!


Q: Har du facebookside for din blogg?
Designet er laget av Rebecca Moen

Design og håndverks klassen i full sving!

 Designet er laget av Rebecca Moen

Kose kveld alene med....

Q: Hva gjør du i kveld?
Designet er laget av Rebecca Moen

En dag uten blogging

Det ble ingen blogging idag. Jeg beklager.
Humøret mitt er så opp og ned, og så utrolig tilfeldig at det nesten er skummelt.

Jeg la meg halv ti forrige kveld, men sov aldri godt. Våknet stadig, og det føltes rett og slett ut som om jeg egentlig bare lå å hvilte hele natten.
Skoledagen ble derfor utrolig lang, trøttende og kjedelig. Den ble ikke noe bedre når læreren gikk meg på nervene. 
Stort sett hvert eneste friminutt la jeg meg til å sove på gangen, og hver time satt jeg å telte minutter for å komme meg hjem.

Jeg tilbragte noen timer før jeg dro hjem, og hadde planer om en liten powernap, men jeg hadde klarte ikke sove på grunn av trangen til å vaske stua.
Så da måtte jeg vaske stua. 
Her sitter jeg, ganske så trøtt, mens jeg spiser litt.

Jeg vet, et utrolig kjedelig innlegg. Utrolig, kjedelig. 
Tenk på dagen min. Den har vært enda verre enn dette innlegget.
Q: Fortell meg om din dag, og hver så snill, har den ikke vært spennende, så pynt litt på den! 
Designet er laget av Rebecca Moen

Ahhh! Fantastisk frokost!Mækkern Cheeseburger.
Kan ikke skryte på meg at jeg er sunn.

Yum!


Q: Spiste du noe kult til frokost?  
Designet er laget av Rebecca Moen

Stille kosekveld med Marie

Skulle egentlig gi dere en overraskelse her på bloggen idag, men, det ble ikke noe av den!
Blir for dumt å legge det ut, beklageligvis : - )

Idag har vi tilbragt dagen i byen, med masse latter og nye klær.
Ikke så mye nytt, siden jeg er fullstendig pengelens, men er ganske fornøyd!
Legger ut outfiten jeg kjøpte når jeg får tid!

I kveld har vi syngi en del Singstar, som vi alltid gjør.
Hørt på musikk, ledd oss skakk i hjel og nå er vi bare trøtte.
Vi er enige. Vi er blitt gamle. 
Q: Hva gjør dere i kveld? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Bildedryss fra skoledagen; Frisør i PTF
Vi brukte egentlig mye av dagen på å skravle og kose oss - og ta bilder, siden vi manglet lærer.
Istedet hadde vi hun som skulle hjelpe frisørlæreren våres, og hele dagen gikk til å sette opp frisyrer.
Det er godt jeg er kreativ, for man rakk bra mange frisyrer på så mange timer!  

 

Q: Hva har du gjort idag?
Designet er laget av Rebecca Moen

Redusert

Enough said .....

 

Q: Hva gjorde du i går kveld? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Tema: Brudepike - Håroppsats og dekorasjons oppgaveBle egentlig ganske fornøyd med oppsatsen! 

På nederste bildet ser du dukken til Helene. Helenes dukke var bruden : - )Q: Hva synes du? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Follow me on Twitter!
Charlotte Sørtveit @ Csortveit

Follow me!


Q: Har du twitter? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Ooooh! How cute!
For det første så disse utrolig gode ut! Også så søøøte! 
Små Pacman kjekser! 

 

Q: Hvilken så best ut? :)
Designet er laget av Rebecca Moen

Gåtur i det kjempe fine været med Vilde, og en utrolig morsom engelsktime!
Bare kødda forresten, det pøsregna, og selv med paraplyer ble vi klissvåte. 

Haha, idag burde dere alle vært klassekameratene mine.
Læreren: How do we say 'once upon a time' in Norwegian?
Stort sett hele klassen i kor, mens jeg satt i min egen verden: Det var en gang....

Der våknet jeg og skrek ut: ... Så ble det en korridor!

Herregud, døde av meg selv mens Helene satt å ristet på hodet resten av dagen over den forferdelig dårlige humoren min. 
Designet er laget av Rebecca Moen

Dagens innkjøp
I kveld blir det en koselig kveld, og enn heftig natt på med søte mennesker! :)
Istedet for mitt vanlige innkjøp av kun Bacardi, tok jeg med en Vikingfjord å kose meg med også! Forandring fryder! 

 

Kommer et innlegg senere med Outfiten. Kleskode vet dere. Hvitt.
Kjole, eller shorts+topp?

 

Q: Hva synes du jeg skal gå med?
Hva skal du i kveld? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Nå kan du også stille spørsmål til meg på Formspring!

Dere sender en del spørsmål til meg på epost, facebook og her på bloggen - men de som har lyst, kan nå også sende meg spørsmål om hva som helst på Formspring.Me
http://www.formspring.me/cssortveit 

Mange spørsmål dere sender, egner seg nok best på facebook og epost - hvert fall dere som sender spørsmål om personlige saker som angår dere selv : - )
 
Q: Har du Formspring? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Oppdatering + ''Skrik ut!''

En helt random oppdatering, fordi jeg egentlig ikke har stort å si idag.
Hittil idag har jeg gått to turer med Pondus, besøkt bestemor og vasket huset.
Well, gikk bare lett over de fleste rommene, men kjøkkenet, badet og soverommet ble nedskuret idag. Siden dette er de rommene som faktisk blir brukt foreløpig.
Oppussingen er forresten ferdig! Manger bare et par lister, og en sofa.  Derav, hvis dere vet om en skinnsofa, helst hjørne, som skal selges rundt om kring i Telemark/Vestfold - skrik ut! Og da mener jeg ikke en pitteliten som er plass til fire stykker i.

Nå skal jeg belønne meg selv med å spise opp eggedosisen jeg laget igår.
Godt å ikke legge på seg, uansett hva og hvor mye man spiser!

Siden håret mitt er.... ja, ikke noe for dere å se på, slenger jeg med et gammelt bilde der håret mitt faktisk så litt finere ut :) 
Q: Hva gjør du idag? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Tid for å plukke ut exstensions...Nå har jeg plukket ut alle festene, uten om én. Det er nemlig en søt liten floke rundt denne, og selvfølgelig er det akkurat den som er nederst i nakken som jeg ikke ser noe av selv.
Er jeg ikke forsiktig nok ender det opp med at jeg river av det lille jeg har av hår bak der selv! 

Et hårfeste igjen.... Så er det en lang dusj, med en god hårkur! Så skal dere få se hvor langt mitt eget hår har blitt til nå!

Hvis du lurte, så bruker jeg tape-on exstensions. Og de skal på igjen på mandagen, etter jeg har farget etterveksten!

Q: Hva gjør du i kveld? :)
Designet er laget av Rebecca Moen

En liten oppdatering

Skal få blogget antrekk og musikk senere i kveld, men akkurat nå befinner jeg meg hos bestemor : - )
Ble invitert på middag, etter å ha jobbet ute i hagen i 6 timer med alt fra klipping av plen til skrubbing av rekkverk.
Nå er jeg forresten ferdig med det, unnskyld språkbruket, JÆVLA rekkverket.
Er det noe som har gitt meg mareritt og noe å klage på, så er det rekkverket som er nesten umulig å bli ferdig med.

Etter middagen, skal jeg komme meg hjem igjen og få blogget litt for dere! Etter det, skal jeg ta ut exstensionsene, fordi etterveksten skal bli tatt på mandagen. Og med tanke på alt limet i håret, er det greit å begynne å ordne med det nå.
Etter det skal jeg legge meg så tidlig som mulig med god samvittighet! ... Men egentlig mest fordi jeg er trøtt etter å ikke ha vært hjemme før halv fem i natt. Og nei, jeg var ikke på fylla en gang!
Hadde en kjempe koselig kveld, hvertfall. Verdt det, var det! ;)

Får ikke slengt inn bilder akkurat nå, siden jeg ikke sitter på min egen pc, eller har med mobil/kamera.

Ha en fantastisk sommerdag videre! Her er det hvert fall strålende vær!

 

Q: Hva gjør du idag, og hvordan er været hos deg? :)
Designet er laget av Rebecca Moen

På alle fire....

Nå har jeg da altså krabbet rundt på alle fire på stenene utenfor huset å luket ugress rett ved hovedvegen mellom Lunde og Ulefoss. 
Lenge siden jeg har følt meg så kvinnelig, og så på pynt, med rumpa i været og hagehansker.
Igår laget jeg faktisk mat, vannet blomster og tok en del klesvask.
Hva er det Camilla har gjort mot meg? Haha. 
Etter hun bodde her i sommer ble jeg tvunget til å få ræva i gir, og gjøre annet enn å bare sitte foran tven og sove vekk hele dagen.

Siden jeg har vært så... kvinnelig og flink idag, skal jeg belønne meg selv med noen ufostyrrede timer med Call Of Duty.
Ja, så mye for å føle seg så kvinnelig ;)
Q: Dagens mest fornuftige ting du har gjort idag?
 
Designet er laget av Rebecca Moen

Etter fire timer trening.....Klesvask, oppvask, utpakking og hundepass.

Venter besøk om en times tid, så inntil da, kommer jeg nok til å fortsette med å ha musikk på anlegget og gjøre husmor ting.


Q: Hva gjør du i kveld? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Dagen idag......Så sitter jeg her, med Grey's Anatomy og mine kjære kosedyr. 
Neida, nå er jeg på veg ut døra for å ta en joggetur med Pondus! :)


Q: Hva gjør dere idag? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Fornuftige tiltak som straffSov bort hele dagen idag, så fant ut at jeg måtte gjøre et par fornuftige ting før jeg satt meg foran pcen å blogget.
Vasket litt, støvsuget og tatt meg en kjapp joggetur.
Nå sitter jeg å ser på Grey's Anatomy, igjen, og jeg griner like godt hver gang Izzie får hudkreften som sprer seg til hjerne, lever og hud... 

Resten av dagen skal jeg slappe av og rydde litt mer, før jeg må en tur til legen i morgen tidlig for litt av hvert : - )


Q: Hva for noe fornuftig har du bedrevet med idag? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Hjemme etter en chill kveld med koselige mennesker :)Etter bursdagsselskapet dro Camilla en tur til Bø for å besøke en kompis, så jeg dro på besøk til Kim. Fantastisk at jeg fikk han til å se på 50 First Dates på tv.
Den er jo faktisk ganske søt og morsom da!
Når klokken nærmet seg halv ett var jeg ikke bare sulten og trøtt, men fikk plutselig et stort savn etter Martine og Leah!
Så det var en søtsøt sjel som gadd å kjøre meg hjem. Det var snilt! You know who you are :3

Nå sitter jeg å venter på Camilla, men er fortsatt veeeldig sulten, så tror jeg må prøve å lage mat på egenhånd. Holder meg til toast, though. Annet blir for komplisert.


I morgen skal jeg prøve å få lagt ut bilder av bursdagsselskapet! Ble ganske mange fine og ikke minst morsomme bilder.


Sov godt alle sammen :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Et random søtt bilde av Camilla og meg


Designet er laget av Rebecca Moen

Chilledag! Hva gjør DU?
Idag har vi seriøst ikke gjort en eneste fornuftig dritt.
Vi sto opp, kjøpte gave til lilleøster som har bursdag i morgen, dro til Bø for å bade, dro hjem å slappet av og stakk rett ut igjen for å kjøre rundt på fulle, ubrukelige folk.
Disse ubrukelige menneskene, skal vi også hente igjen i natt en eller annen gang - så søvn blir det ikke med det første.

Akkurat nå er Camilla ut med Kim å.... Nei jeg vet ikke hva de driver med.
Jeg vet at jeg bare ikke orket, og valgte å slappe av litt hjemme før vi skulle utover til byen igjen.

Forresten, denne ene fylliken, also known as Tom Endre, haha, gammel klassekamerat, glemte capsen i bilen.
For et sjokk. Så jeg passer på den da, til vi henter de igjen.
Siden jeg passer på alt som ble glemt i bilen, måtte jeg ta bilder også.

 
Med andre ord. Jeg blir sittende her foran dataen, med vannmelon, Greys og blogg frem til Camilla ringer og vi skal ut på kjøretur igjen.

Håper dere har hatt en litt mer fornuftig lørdag enn meg!

Q: Hva gjør dere, egentlig? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Dagen derpå - Sjarmen ved å være ung og dum!

Våknet i min egen seng. Alene. La meg til å sove igjen, fordi jeg trodde jeg drømte.
Våkna igjen. Fortsatt alene.
Forvirra. Hvordan i svarte....
Ringer Camilla.
''Hahahaha... Du ble henta i natt på Shell, fordi du absolutt skulle hjem i din egen seng, siden du ble dårlig''

Siste jeg husker var at de satt på hytta å spiste pizza. Haha!
Får håpe jeg får noen flere svar utover dagen. Frem til da, ligger jeg i senga å spiller Sims, uten å foreta noen brå bevegelser.

 Sjarmen med å være ung og dum! :P


 
//wehearitit
Designet er laget av Rebecca Moen

Våre store, fantastiske planer for dagen!

Siden det endelig er sol og fint vær ute her i Norge, tenkte vi å gjøre noe skikkelig awesome som vi kom til å huske for resten av livet!!!!!
Nemlig....
 Å sitte her inne resten av dagen som noen svette gamers å spille Sims 3, mens One Tree Hill vises på tven i bakgrunnen.
Haha. Jeg er fortsatt redusert etter igår, Camilla er bare.. Camilla. Hun er kul, og veldig søt. Så vi sitter her.
 LITT trøtte trynet.
Ja, jeg er redusert til freaking tusen


Q: Hva er dine syke planer for idag? ;) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Endelig hjemme, et døgn senere!


Ja du veit, fin form. Fin ikke sant? ;)
Gikk litt hardt for seg da :p
Designet er laget av Rebecca Moen

God morgen på ettermiddagen!

Vi sto opp ganske sent idag, etter en utrolig sen natt med masse kjøring og god latter.
Nå er vi ferdig pyntet, så snart bærer turen til Seljord. Camilla skal være sjåfør og tjene inn litt penger til bensin og mat, mens jeg skal sitte på og forhåpentligvis bli kjent med noen mennesker.

 
Check http://bl0ndm0ments.blogg.no/ !


Q: Hva gjør dere i kveld? :) 

 

 
Designet er laget av Rebecca Moen

Beklager helt i skyene for dårlig blogging!

De siste ukene har vært så hektiske, spesielt de siste dagene!
Etter en måned på ferie, derav mye ferie fra bloggen - ble jeg ganske slapp når jeg kom hjem.
Ikke en uke etter at jeg hadde kommet hjem igjen en gang, skulle jeg jo flytte ut fra bestemor igjen og inn i nytt hus.
Hele flyttinga, både pakking og utpakking ble tatt på en dag. De andre dagene har gått til vasking av veranda, plenklipping, husholdning, bilturer og annet stell av hus og hage.

Jeg har prøvd å oppdatere dere jevnlig for at dere skal skjønne at jeg ikke har gitt meg. Ser at flere av leserene har forsvunnet - mye sikkert fordi mange er på ferie og slikt - men føler jeg har sviktet dere en del i det siste.
Er en stue igjen av oppussingsprosjektet, og en liten del av verandaen - så er alt klart, og det nærmer seg skolestart. Da blir bloggingen fult satt i gang igjen med litt mer innhold enn hva jeg har gjort de siste dagene.

Stay with me! 
Designet er laget av Rebecca Moen

Rotte-dateMartine og Leah fikk besøk av rotta til Camilla! :) Lotta :)

 

Q: Søøøøøøte? ;D
Designet er laget av Rebecca Moen

Dagen idag i bilder
Vi var oppe litt før åtte idag, for å kjøre til Seljord. Camilla måtte nemlig til legen, og hjem for å pakke noen ting.
Jeg vet jeg vet jeg skulle blogget når jeg hadde flyttet ferdig inn, med guess what? Ny sånn nettpakke, derav nytt passord - men nå er det ordnet!
Bilder av huset kommer når den siste stuen er helt ferdig, forhåpentligvis ikke lenge til.

Jeg ble ventende i bilen når Camilla var inne hos legen, så jeg satt å holdt photoshoot med meg selv og mobilkameraet, som dere kan se.Vi har også drukket sjokolademelk idag! Deeet var godt.Vi var også på bytur idag!
Handlet inventar til huset og saker til husdyrene. Ingenting til oss selv!

Igår, jobbet vi iherdig med oppussing, utpakking og hagearbeid, derfor ingen blogging!


Designet er laget av Rebecca Moen

Helt ødelagt, en fin lørdagskveld

Hadde vært så utrolig gøy å vært ute i kveld. Gjenforenigsfest, fest på Svenseid, et treff og mange fester i Bø.
Det skjedde noe bokkstaveligtalt overalt, og det var kjentfolk å se uansett hvor vi snudde oss!
Men nei, etter en liten kjøretur med Svein til Bø var jeg så trøtt at jeg måtte hjem å legge meg.
Dratt på meg en betennelse på øyet, forkjølelse og etter all skrubbingen på verandaen er ryggen helt ødelagt.
Vedlikehold av hus.... æsj

Så her ligger jeg, med musikken min. Slokner vel på noen minutter, men tenkte å la dere vite hvorfor jeg ikke hadde blogget idag.
Har ikke glemt dere! Er bare ikke helt i form, og tidligere på dagen holdt jeg på med verandaen :)

  
Sender en varm tanke til alle som mistet sine kjære for et år siden idag.  
En varm tanke til alle engler, som alt for tidlig mistet sitt skjøre liv.  
Designet er laget av Rebecca Moen

Dagens jobbing i huset

Det er på tide å gjøre vaske huset på utsiden etter noen år, og verandaen står for tur.
Været har vært forferdelig ustabilt, og det har vært sinnsykt kaldt å stå ute i fem timer å skrubbe rekkverket med husvask.Litt våt sa du?


Får fortsette skrubbingen i morgen, ettersom formen begynner å bli litt shabby.


Q: Hva har du gjort idag? :)
 
Designet er laget av Rebecca Moen

Har ikke glemt dere!Sitter å laster inn siste rest av bildene fra kameraet nå! :) Ble ganske mange, så rakk ikke laste inn alle igår.
Sov ganske lenge idag, og etter det måtte jeg få hentet Martine og Leah :)
Nå er alle dyrene på plass igjen, og jeg storkoser meg med alle fire :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Jeg er hjemme! Bloggingen er tilbake for fult!

Kom hjem ca i ni tiden, og da var det bare å skifte klær å stikke rett på besøk!
Nå har jeg fått pakket ut litt av tingene, spist norsk mat, kjent på regn og kost med alle mine kjære kjæledyr!
Laster inn bildene fra turen nå, men ser ut til å ta litt tid. Godt over 1000 bilder!

Kommer masse bilder og historier i morgen! Nå skal jeg sove søtt i min myke, deilige seng!

Blogges masse i morgen, kjære lesere!
Har savnet dere alle! :D 
Designet er laget av Rebecca Moen

Da reiser jeg!Begynner å bli veeeeldig trøtt nå, men det ordner seg nok på bilturen til Gardemoen!
Lover å legge ut et innlegg når jeg ankommer Italia!

Husk på at det er et godkjenningssystem på kommentarene dere legger igjen, så får kanskje ikke godtatt når jeg er der nede! Men jeg kan sende Camilla på saken, så legg igjen masse søte kommentarer, så skal vi få ordnet det!

Jeg kommer ti lå savne å blogge for dere denne måneden.. :(
Mobilblogging er liksom ikke det samme! Men, regner med at dere klarer dere.
Håper hvertfall det!


and i'll miss you!
 
Designet er laget av Rebecca Moen

Pakket og klar + Informasjon om bloggingen den neste måneden!

Jeg får mye spørsmål nå, både her på bloggen og på facebook om jeg kommer til å blogge mens jeg er i italia!
JA, jeg kommer til å blogge.
NEI, jeg har ikke med data.

Det vil si at det kommer ikke til å bli noen kjempe innholdsrike innlegg, siden jeg må bruke mobilen og mobilt nettverk - men jeg skal prøve å få lagt ut et innlegg hver dag, og få skrevet litt om hva vi har gjort!
Det blir i hvertfall mye bilder på dere!

Jeg beklager virkelig, men dataen får bli igjen hjemme, så dere får klare dere med mobilbloggingen fremover :)
Noen ganger kan det hende jeg sender noen bilder til Camilla, og får henne til å blogge for meg her - så da blir det en del gjesteblogging også :)

Håper virkelig dere fortsatt følger bloggen selv om den ikke er helt den samme i en måneds tid!

 

Takk for all støtte, kjære lesere! 
Designet er laget av Rebecca Moen

Hva ville du pakket til en måned i Italia?

Jepp, det stemmer, og jeg reiser i natt!
Jeg kommer til å legge ut et innlegg med hva jeg har pakket, men er veldig usikker på om jeg har pakket nok/riktig!

 

Q: Hva ville du pakket i koffereten din til en måned i Italia? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Verdens kuleste blogginnlegg om verdens kuleste MalinDette er Malin.
Hun er søt.


Q: Er ikke Malin søt? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Om sokker, fottøyet på bena dine

 

Sokk er en kort strømpe, det vil si et klesplagg som omslutter foten og nederst på leggen. Sokker skal først og fremst varme og beskytte foten. Sokker finnes i en rekker varianter og typer og er oftest laget av akryl, bomull eller ull.
Ordet sokk kan også brukes om hår eller pels i en egen farge nederst på føttene hos dyr, for eksempel en katt eller hest.

 

  

Det finnes flere typer sokker.
Lester, raggsokker eller ladder er grovmaskede sokker laget av ull. Tennissokker er hvite, tøyelige fritidssokker, ofte laget av bomull. Tubesokker er rette sokker uten vevd hæl. Ankelsokker er sokker som bare går til rett over ankelen. Tåsokker har egne rom for tærne. 

 

Informasjon hentet fra Wikipedia, bildet fra weheartit.
Innlegget var requestet av Nnugg. Hahaaha...
Ja, jeg trang virkelig noe å gjøre. Nnugg ville jeg skulle blogge om.... sokker.

 

Q: Bruker du sokker? Hvordan sokker bruker du? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Blitt syk ...
Når jeg våknet i dag tidlig, var jeg helt fin! På mindre enn en time, etter en dusj og et frokost måltid knakk jeg sammen i senga. 
Tett i nesa, sår i halsen, vondt i hodet.... Blæ, trenger en klem

Æsj altså!
Godt det kom nå, og ikke mens jeg var i Italia. Men for gudsskyld, jeg burde være frisk innen tirsdag!!


Q: Hva gjør dere idag? Noe morsomt? Fortell meg om noe morsomt jeg kan gjøre!
Q: Noe dere vil jeg skal blogge om idag?
Designet er laget av Rebecca Moen

Martine <3


Designet er laget av Rebecca Moen

Nei vet dere hva

Jeg har ingenting fornuftig å skrive om. Eller, har det, men jeg orker rett og slett ikke!
Hatt besøk i kveld og chillan med Greys, for de som lurte.

Fri i morgen, så får heller skrive om noe dritkult da!

God natt :)

Loveyouall 
Designet er laget av Rebecca Moen

Ja, jeg overlevde!Jeg sovnet som en sten etter innlegget jeg la ut til dere igår, og sov til ettermiddagen idag.
Måtte stå opp med vekkerklokke, på grunn av kjøretime.... Det var hardt.
For å si det sånn, så tar jeg aldri en fem dagers igjen!

Lover et blogginnlegg senere i kveld! Med først må jeg forte meg i dusjen og ordne meg litt siden jeg får besøk :)
Skal bli godt å se igjen noen kjente fjes!

 

Q: Hva gjør du idag? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Kjære lesere! Jeg er hjemme igjen!Dette må være et av de fæleste bildene jeg noen gang kommer til å legge ut av meg selv på bloggen!
Har kommet meg hjem, dusjet og spist. Jeg ser nesten edru ut, faktisk. Mangler bare litt søvn, så kommer vel enten nervene eller kvalmen.
For dere som ikke har fulgt med, har Camilla og jeg vært på en jentetur i Oslo den siste uka. Egentlig har det bare gått i festing, konserter og Burger King.
Ble nesten ikke shopping, uten om den morgnen vi fant på en ny drekkelek, der Camilla måtte ta en shot per klesplagg jeg prøvde. Skal si hun ble fin i farta på det prøverommet!

Fremover har jeg mange innlegg å komme med! Camilla har blogget en del mer enn meg, mest fordi hun har vært mest oppegående av oss to.
Dere kan jo ta en tur inn på bloggen hennes, om dere vil lese om mye morsomt! http://bl0ndm0ments.blogg.no/

Jeg kommer til å samle sammen noen bilder, før jeg begynner å legge ut fra Norwegian Wood, siden Camilla har mye på kameraet sitt.
Jeg tenkte å legge ut et eget ego-innlegg med masse random bilder Camilla og jeg tok av oss når vi var på tur.
Så tenkte jeg å fordele konsert bilder og fest bilder i hvert sitt innlegg.
Regner nesten med at dere vil se det jeg shoppet! Handla litt gaver, litt til huset og litt til meg selv - så er litt å se på.

 

Kan ikke love at jeg blogger igjen i kveld, siden jeg ikke har vært edru siden torsdag...
Eller jo, det var det øyeblikket jeg kom krabbende ut av badet og spurte etter Bacardien med panikk i øyne. Kjente nervene kom til, og hadde jeg ikke begynt å drekke igjen hadde jeg blitt så søndelig fyllesjuk. Tok noen shots og jordbær, og sovna på gulvet igjen.

Dere har mye morsomt i vente!


Q: Var du på Norwegian Wood? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Herregud for en sykt morsomt dag!!!...Bare tulla.
Eneste jeg har gjort idag er å kjøre, spise, male og sitte å se på Two and a half men med katta.
Hoff! Slitsomt å kjede seg i grunn....


Q: Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om i kveld?
Hva gjør du? 
Designet er laget av Rebecca Moen

Still meg spørsmål på Formspring!
http://www.formspring.me/cssortveit

 

Sitter hjemme i kveld, så kan likegodt svare på spørsmål dere lurer på :)
Om jeg har glemt å svare noen i kommentarene her for eksempel, er dette en fin måte å få svarene deres på :)

 

 

Q: Hva gjør du i kveld? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

God morgen!Følte at jeg ble nødt til å dele et lite innlegg før jeg dro på jobb idag. 
Saken er at; Det blir blogging idag! Men mest sannsynlig ikke før utpå kvelden. 8-9 tiden og utover :)
Grunnet at jeg reiser rett på jobb nå, så kjøretime, så tilbake igjen på jobb og deretter pusse opp siste rest i huset!
Timeplanleggeren ligger ganske tett med tanke på henting og kjøring :p

Kan hende jeg overrasker med et lite mobilblogg innlegg selvfølgelig :)

Ha en fin dag, kjære lesere! 
Designet er laget av Rebecca Moen

Åh for en strålende morgen!Denna dagen blir bare beeeedre og beeeedre, mihihih

 Q: Hvordan er din dag? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Young, wild & free
Noen dager våkner man med den beste følelsen man kan ha!
Feeling young, wild and free!  
Designet er laget av Rebecca Moen

Den nye facebook funksjonen!

Jeg må si jeg elsker at man kan se når andre har mottat meldingene dine! 

Q: Liker du dette? :)
Designet er laget av Rebecca Moen

Spør meg om hva som helst!

Still meg spørsmål om hva som helst! Og vær kreativ.
Enten det er fordi du kjeder deg, eller fordi du faktisk vil ha svar på noe.


http://www.formspring.me/cssortveit
Designet er laget av Rebecca Moen

Jeg burde bli komiker!

Jeg er ingen morgenfugl. Aldri vært det, kommer aldri til å bli det.
Så her er et bilde av meg når jeg akkurat har stått opp:  Happy mornin' heheehehmehehe.....

Også, BAM;Justin Bieber tskjorte yeah - face 
I have no idea sjøl, så ikke spørJeg er søt - faceStupid face
I made me laughConfused face
Camilla no find me funny
Ifa-face
spiste tre pakker til frokost

 

 

Så...

Q: Hva gjør du denne... morgen, formiddag.. ettermiddag? :) 
Designet er laget av Rebecca Moen

Den følelsenNår solen forsvinner igjen og du kikker på bilder fra da solen var her og fikk deg til å tro at det var sommer..... 
Designet er laget av Rebecca Moen

Fant akkurat mitt drømme paradis!Hahaha! Så veldig morsomt ut, igrunn! 

Q: Ville du ikke vært der? :D 
Designet er laget av Rebecca MoenEi livlig jente som blotter sitt eget liv for forståelse. Jeg heter Charlotte, og deler også mine interesser for fotografering, mote og kunst. Bloggen har blitt en stor del av livet mitt etter at mine trofaste lesere holdt lys i livet mitt på det mørkeste. Livet har blitt betraktelig mye bedre etter jeg startet bloggingen, men det er stadig noen perioder. Takk til alle lesere som enda står ved min side, og velkommen til nye lesere!

>> Lik den offisielle facebook siden for bloggen for sniktitter, oppdateringer og bilder som ikke kommer ut her! facebook.com/csortveitblogg


  • + Legg meg til som venn


  • Siste innlegg

    Kategorier

    Arkiv    Designet er laget av Rebecca Moen

    hits